Extreme Speed
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Extreme Speed este un forum dedicat in totalitate iubitorilor de motoare.(jocuri,videoclipuri,software etc.)

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Ultimele subiecte
» Canadian dating free site web. Acne scars dating visible.
Fast Track: No Limits Icon_minitimeJoi Aug 04, 2011 11:34 am Scris de Vizitator

» hentai movies reviews hentai movies search
Fast Track: No Limits Icon_minitimeMar Aug 02, 2011 11:56 pm Scris de Vizitator

» old navy in store coupon
Fast Track: No Limits Icon_minitimeMar Aug 02, 2011 10:30 pm Scris de Vizitator

» Midnight Club LA
Fast Track: No Limits Icon_minitimeJoi Noi 20, 2008 10:09 am Scris de Crazy Driver

» Need Speed:Undercover
Fast Track: No Limits Icon_minitimeJoi Noi 20, 2008 10:05 am Scris de Crazy Driver

» Trackmania United RELOADED
Fast Track: No Limits Icon_minitimeMier Noi 12, 2008 10:24 am Scris de Crazy Driver

» Juiced 2: Hot Import Nights
Fast Track: No Limits Icon_minitimeMier Noi 12, 2008 10:19 am Scris de Crazy Driver

» Hotwired And Gone
Fast Track: No Limits Icon_minitimeSam Noi 01, 2008 10:43 am Scris de Crazy Driver

» Cum sa deschizi CD-ROM-ul de 20 ori...
Fast Track: No Limits Icon_minitimeMar Oct 28, 2008 9:32 pm Scris de Crazy Driver

Ora

Fast Track: No Limits

In jos 
AutorMesaj
Crazy Driver
Administrator
Administrator
Crazy Driver

masculin
Numarul mesajelor : 215
Varsta : 29
Localizare : Topoloveni Undergrounds
Data de inscriere : 04/09/2008

Fast Track: No Limits Empty
MesajSubiect: Fast Track: No Limits   Fast Track: No Limits Icon_minitimeVin Sept 12, 2008 10:49 am

Viteza poate parea pentru unii euforie, libertate, risc, bani castigati si pierduti la fel de usor, insa, pentru niste tineri din Germania, viteza inseamna cu totul altceva. Pentru ei, viteza a devenit singurul mod in care simt ca traiesc, insa toate au pret in viata, si nu toate pot fi cumparate cu bani, unii ajungand sa renunte la libertate, la o parte din suflet sau chiar la unul dintre visele lor.
Cele 4 personaje principale isi dau intalnire noapte de noapte la garajul lui Katie, care, pe timp de zi este un atelier de reparatii auto mostenit de la tatal sau, iar in timpul noptii devine locul in care este sunt dezlantuite intrecerile si viteza. Alaturi de Katie in aceste intreceri s-au mai alaturat prietenul ei, Mark, un politist insetat de viteza, Eric, un angajat al unei companii de pizza care, in noptile cand nu lucreaza ca sofer pentru seful mafiei, se alatura celor de la garajul lui Katie si Nicole, o tanara casatorita cu un om instarit mai in varsta decat ea, care isi cumpara o masina pe care o aduce la Katie pentru a transforma-o intr-o adevarata masina de curse. Fast Track vrea sa evidentieze conflictul dinte aceste 4 personaje, lupta lor pentru a-si indeplini visele si pentru a supravietui.

Sus In jos

Fast Track: No Limits
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» The Fast And The Furious: Tokyo Drift
» Lexus ISF Track Time

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Extreme Speed :: :::Video::: :: Filme online-
Mergi direct la: